Oppgraderinger av Solsetra Misjonssenter

I år har det blitt gjort flere oppgraderinger av Solsetra Misjonsenter. Det har til tider vært flere oppussingsprosjekter gående samtidig dette året, og nå er de snart ferdig med oppgraderingene. En del vinduer har blitt byttet ut og snart er også oppgradering av jentedusjanlegget ferdig.

«Det er viktig å ha et leirsted med god komfort, og jentedusjanlegget var nå i behov for oppussing», kan Hans Kristian Mangen, byggansvarlig på Solsetra, fortelle oss.

«Dusjanlegget skal være ferdig til mars og sammen med bytte av vinduer, har det vært en stor investering», fortsetter Mangen.

Oppgradering av Solsetra Misjonssenter

Idylliske Solsetra

Solsetra Misjonssenter er først og fremst et leirsted eiet av den Norske Misjons Selskap. Det ligger idyllisk til ved Hagatjern, imellom Mjøndalen og Drammen. Hit kommer det mange barn og ungdom som elsker å være på leir. Stedet leies også ut til menigheter, grupper og lag i tillegg til at det arrangeres en del konfirmantleirer på stedet.

Solsetra Misjonssenter har plass til ca 50 personer fordelt på 2-5 manns rom, med eget bad på de fleste av rommene. Det er også egen badeplass med flytebrygge og fin fotballplass på området.

Med nyoppussede fasiliteter håper Solsetra Misjonssenter på enda mer besøk i 2017, og lover en opplevelsesrik vår, sommer og høst i vakre omgivelser.

Du har kanskje også lyst til å lese...